Üye Ol
Üye Girişi
+902122666818
Hızlı İletişim
0212 266 68 18 0212 266 68 00 info@haisiatour.com

VİZE

REZERVASYON TALEP FORMU
UÇAK
VİZE
OTEL
Gidiş Tarihi
Dönüş Tarihi
Hava Yolu Tercihiniz
1. YOLCU BİLGİLERİ
Yolcu Sayısı:
Cinsiyetiniz:
Sınıf Seçimi:
İletişim Bilgilerinizi Giriniz
Gitmek İstediğiniz Ülke
Kişi Sayısı
Vize Türü
İletişim Bilgileri
Konaklamak İstediğiniz Otel İsmi
Giriş Tarihi
Çıkış Tarihi
Kategori
Tek Kişilik Oda Sayısı
:
Çift Kişilik Oda Sayısı
:
İlave Yatak Sayısı
:
İletişim Bilgileri

Çek Cumhuriyeti Turistik Vize Başvuru Evrakları

SGK’lı çalışanlar için gerekli evraklar:

1. Pasaport (seyahat dönüş tarihinden itibaren 6 ay geçerliliği olmalı) ve var ise eski pasaportlar mutlaka sunulmalıdır.

2. 2 adet son 6 ay içerisinde çekilmiş biyometrik fotoğraf. (Arka fonu beyaz, dişlerin gözükmediği, yandan çekilmemiş ve kulaklar görünür olmalıdır.)   

3. Şirket antetli kağıdına ilgili ülkenin başkonsolosluğuna hitaben imza yetkilisi tarafından imzalanmış ve seyahat detaylarının belirtildiği ıslak imzalı kaşeli vize talep dilekçesi. (Örneği aşağıdaki ektedir.)

4. Son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi aslı.

5. Güncel şirket vergi levhası fotokopisi.

6. Şirket imza sirküsü fotokopisi.

7. Şirket ticaret sicil gazetesi fotokopisi.

8. Barkodlu veya ıslak kaşeli imzalı SGK işe giriş bildirgesi.

9. Son 3 aylık güncel ıslak kaşeli imzalı maaş bordroları aslı.

10. Güncel barkodlu SGK 4A hizmet dökümü. (Herhangi bir SGK’dan veya e-devlet şifresi ile e-devlet üzerinden alınabilir.)

11. En az 5000 TL bakiyesi bulunan son 3 aylık hesap hareketlerinizi gösteren güncel bakiyeli ve ıslak kaşeli, imzalı şahsi banka hesap ekstresi aslı. (Ekstre ekine imza atan banka yetkilisinin imza sürküsü fotokopileri de olmalıdır.)

12. Kimlik fotokopisi. (Altına ev adresinizi, cep numaranızı ve mail adresinizi yazmanız rica olunur.)

13. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği aslı. (Herhangi bir nüfus müdürlüğünden veya e-devlet üzerinden alınabilir. Baba, anne, eş ve çocuk bilgileri içeren, evli bayanlarda hem kızlık soyismi hem de yeni soyismi ile alınması gerekmektedir.)

14. Var ise tapu ve araç ruhsatı fotokopisi.

15. Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu.

16. 30,000.00 EUR teminatlı seyahat sağlık sigortası aslı. (Tarafımızdan temin edilmektedir.)

 


 

Şirket ortakları veya firma sahipleri için gerekli evraklar:

1. Pasaport (Seyahat dönüş tarihinden itibaren 6 ay geçerliliği olmalı.) ve var ise eski pasaportlar mutlaka sunulmalıdır.

2. 2 adet son 6 ay içerisinde çekilmiş biyometrik fotoğraf. (Arka fonu beyaz, dişlerin gözükmediği, yandan çekilmemiş ve kulaklar görünür olmalıdır.)

3. Şirket antetli kağıdına ilgili ülkenin başkonsolosluğuna hitaben imza yetkilisi tarafından imzalanmış ve seyahat detaylarının belirtildiği ıslak imzalı kaşeli vize talep dilekçesi. (Örneği aşağıdaki ektedir.)

4. Son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi aslı.

5. Güncel şirket vergi levhası fotokopisi.

6. Şirket imza sirküsü fotokopisi.

7. Şirket ticaret sicil gazetesi fotokopisi.

8. Güncel barkodlu SGK 4B hizmet dökümü. (Herhangi bir SGK’dan veya e-devlet şifresi ile e-devlet üzerinden alınabilir.)

9. En az 5000 TL bakiyesi bulunan son 3 aylık hesap hareketlerinizi gösteren güncel bakiyeli ve ıslak kaşeli imzalı şahsi banka hesap ekstresi aslı. (Ekstre ekine imza atan banka yetkilisinin imza sürküsü fotokopileri de olmalıdır.)

10. Kimlik fotokopisi. (Altına ev adresinizi, cep numaranızı ve mail adresinizi yazmanız rica olunur.)

11. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği aslı. (Herhangi bir nüfus müdürlüğünden veya e-devlet üzerinden alınabilir. Baba, anne, eş ve çocuk bilgileri içeren, evli bayanlarda hem kızlık soyismi hem de yeni soyismi ile alınması gerekmektedir.)

12. Var ise tapu ve araç ruhsatı fotokopisi.

13. Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu.

14. 30,000.00 EUR teminatlı seyahat sağlık sigortası aslı. (Tarafımızdan temin edilmektedir.)

 

Önemli not: Ticaret odasında kaydı olmayan şahıs firması sahipleri imza beyannamesi ve vergi levhası sunması yeterlidir. Antetli kağıdı olmayan firma sahipleri A4 kağıdına sol üst ve sağ alt bölüme kaşe basarak dilekçe yazabilirler.  

 

► Diğer başvurularınıza ait gerekli evrak listesine ulaşmak için buradan bizimle iletişime geçebilirsiniz.