Üye Ol
Üye Girişi
+902122666818
Hızlı İletişim
0212 266 68 18 0212 266 68 00 info@haisiatour.com

VİZE

REZERVASYON TALEP FORMU
UÇAK
VİZE
OTEL
Gidiş Tarihi
Dönüş Tarihi
Hava Yolu Tercihiniz
1. YOLCU BİLGİLERİ
Yolcu Sayısı:
Cinsiyetiniz:
Sınıf Seçimi:
İletişim Bilgilerinizi Giriniz
Gitmek İstediğiniz Ülke
Kişi Sayısı
Vize Türü
İletişim Bilgileri
Konaklamak İstediğiniz Otel İsmi
Giriş Tarihi
Çıkış Tarihi
Kategori
Tek Kişilik Oda Sayısı
:
Çift Kişilik Oda Sayısı
:
İlave Yatak Sayısı
:
İletişim Bilgileri

"Yolcularımızdan seyahat tarihi boyunca, seyahat sigortası istenmektedir. Gerekli seyahat sigortası poliçesi özel şartlarda veriliyor olup, 0212 266 68 18 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz."

 


 

İşveren iseniz;

 

1. Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe. (Antetli kağıda yazılmalı ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanmalı.)

2. Hesap cüzdan fotokopisi.

3. Gayri menkul tapu fotokopisi.

4. Yeni tarihli faaliyet belgesi. (Ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden.)

5. Ticari sicil gazetesi fotokopisi.

6. Vergi levhasının fotokopisi. (Vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu.)

7. İmza sirküleri.

 


 

Bordrolu çalışan iseniz;

 

1. İşverenden tanıtma ve izin belgesi. (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından.)

2. Şirketin imza sirküleri.

3. Vergi levhasının fotokopisi. (Vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu.)

4. Yeni tarihli faaliyet belgesi. (Ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden.)

5. Ticari sicil gazetesi fotokopisi.

6. Sigorta işe giriş bildirgesi, uluslararası sağlık sigortası. (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi.)

7. 4 aylık sigorta bildirgesi.

8. Son üç aylık bordro.

9. Hesap cüzdan fotokopisi.

10. Gayri menkul tapu fotokopisi.

11. Kredi kartları fotokopisi.

 


 

Ev hanımı iseniz;

 

1. Konsolosluğa hitaben dilekçe.

2. Gayrimenkul tapu fotokopisi , uluslararası sağlık sigortası.

3. Hesap cüzdan fotokopisi.

4. Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.

 


 

Öğrenci iseniz;

 

1. Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi.

2. 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname, uluslararası sağlık sigortası.

3. Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.

 


 

Emekli iseniz;

 

1. Konsolosluğa hitaben dilekçe.

2. Emekli cüzdanı fotokopisi, evli bayanlar için kızlık soyadı gerekmektedir.

3. Sağlık karnesi fotokopisi.

4. Gayrimenkul tapu fotokopisi.

5. Banka cüzdan fotokopisi .

 


 

Ayrıca;

 

► 2 Resim + Vize Ücreti (Ücretler konsolosluklar tarafından belirleniyor, değişebilir.)

► En az 6 ay geçerli pasaport. (Pasaport mutlaka imzalı olmalı.)

► İstenen sağlık seyahat sigortası poliçesini yaptıracağınız firmanin mutlaka Hindistanda bir temsilcisinin olması gerekmektedir.

► Pasaportların "gümrük ve döviz işlemleri" sayfalarına vize uygulanamaz.

► Münferit Vizeler, başvuru gününden en az 5 ila 10 gün sonra geri döner.

► Vize alımı konusunda şirketimizin hiçbir sorumluluğu yoktur.Seyahat acentası müşteri ve konsolosluk arasında sadece aracıdır.