Üye Ol
Üye Girişi
+902122666818
Hızlı İletişim
0212 266 68 18 0212 266 68 00 info@haisiatour.com

VİZE

REZERVASYON TALEP FORMU
UÇAK
VİZE
OTEL
Gidiş Tarihi
Dönüş Tarihi
Hava Yolu Tercihiniz
1. YOLCU BİLGİLERİ
Yolcu Sayısı:
Cinsiyetiniz:
Sınıf Seçimi:
İletişim Bilgilerinizi Giriniz
Gitmek İstediğiniz Ülke
Kişi Sayısı
Vize Türü
İletişim Bilgileri
Konaklamak İstediğiniz Otel İsmi
Giriş Tarihi
Çıkış Tarihi
Kategori
Tek Kişilik Oda Sayısı
:
Çift Kişilik Oda Sayısı
:
İlave Yatak Sayısı
:
İletişim Bilgileri

İşveren iseniz;

1. Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe. (Antetli kağıda hazırlanmalı ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanmalıdır.)

2. Hesap cüzdan fotokopisi.

3. Gayri menkul tapu fotokopisi.

4. Orjinal yeni tarihli faaliyet belgesi. (Ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden temin edilmelidir.)

5. Ticari sicil gazetesi fotokopisi.

6. Vergi levhasının fotokopisi. (Vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu.)

7. İmza sirküleri.

8. Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonu ticarilerden ise ek olarak davetiye.

 


 

Bordrolu çalışan iseniz;

 

1. İşverenden tanıtma ve izin belgesi. (İlgili konsolosluğa hitaben hazırlanmalı ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzlanmalıdır.)

2. Şirketin imza sirküleri.

3. Vergi levhasının fotokopisi. (Vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu.)

4. Yeni tarihli faaliyet belgesi. (Ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden temin edilmelidir.)

5. Ticari sicil gazetesi fotokopisi.

6. Sigorta işe giriş bildirgesi, uluslararası sağlık sigortası. (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi.)

7. 4 aylık sigorta bildirgesi.

8. Son üç aylık bordro.

9. Hesap cüzdan fotokopisi.

10. Gayri menkul tapu fotokopisi.

11. Kredi kartları fotokopisi.

12. Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonu ticarilerden ise ek olarak davetiye.

 


 

Ev hanımı iseniz;

 

1. Konsolosluğa hitaben dilekçe.

2. Gayrimenkul tapu fotokopisi, uluslararası sağlık sigortası.

3. Hesap cüzdan fotokopisi.

4. Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.

 


 

Öğrenci iseniz;

 

1. Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi.

2. 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname, uluslararası sağlık sigortası.

3. Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.

 


 

Emekli iseniz;

 

1. Konsolosluğa hitaben dilekçe. 

2. Emekli cüzdanı fotokopisi; evli bayanlar için kızlık soyadı gerekmektedir.

3. Sağlık karnesi fotokopisi.

4. Gayrimenkul tapu fotokopisi.

5. Banka cüzdan fotokopisi.

 


 

Kapalı gruplar için (Turu düzenleyen firmadan);

 

1. Şirketin antetli kağıdına konsolosluğu hitaben dilekçe. (İmza yetkisi olan imzalayacaktır.)

2. Grup isim listesi, masraflar şirketimiz tarafından karşılanıyor ibaresi olmalıdır.

3. Vergi levhası fotokopisi.

4. Faaliyet Belgesi. (Yeni tarihli ve orijinal.)

5. İmza Sirküleri. (Yeni tarihli ve fotokopi olabilir.)

6. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.

 


 

Ayrıca;

 

► 2 fotoğraf.

► En az 6 ay geçerli pasaport. (Pasaport mutlaka imzalı olmalıdır.)

► Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından imzalanmalıdır.

► Pasaportların "gümrük ve döviz işlemleri" sayfalarına vize uygulanamaz.

► Pasaportunuz yenilenmiş ve eski pasaportunuzda ilgili konsolosluğa ait bir vize mevcut ise eski pasaportunuzu da diğer evraklar ile sunmanız yararlı olacaktır.

► İsrail'e seyahat edecekseniz seyahat sigortası konusunda 0212 266 68 18 numaralı telefon ile bizlere ulaşabilirsiniz.