Üye Ol
Üye Girişi
+902122666818
Hızlı İletişim
0212 266 68 18 0212 266 68 00 info@haisiatour.com

VİZE

REZERVASYON TALEP FORMU
UÇAK
VİZE
OTEL
Gidiş Tarihi
Dönüş Tarihi
Hava Yolu Tercihiniz
1. YOLCU BİLGİLERİ
Yolcu Sayısı:
Cinsiyetiniz:
Sınıf Seçimi:
İletişim Bilgilerinizi Giriniz
Gitmek İstediğiniz Ülke
Kişi Sayısı
Vize Türü
İletişim Bilgileri
Konaklamak İstediğiniz Otel İsmi
Giriş Tarihi
Çıkış Tarihi
Kategori
Tek Kişilik Oda Sayısı
:
Çift Kişilik Oda Sayısı
:
İlave Yatak Sayısı
:
İletişim Bilgileri

1. BÖLÜM

Normal şirket davetiyesi (fotokopi) temin edilmesi durumunda ticari Çin vizesi için istenilen evraklar

 

1. Pasaport: En az 6 aylık geçerlilik süresi ve iki boş sayfası olan pasaport aslı.

 

2. Fotoğraf: 2 adet, arka fonu beyaz, önden çekilmiş, ve gözlüksüz biyometrik fotoğraf. 33mm X 48mm, kıyafet açık renk olmamalıdır. (Örnek aşağıdadır.)

 

3. Son 6 ay içinde Ticaret Odası, Sanayi Odası, Esnaf Odası vs. odalardan alınan faaliyet belgesinin aslı; şahıs firması ise vergi dairesinden alınan ıslak imzalı vergi mükellefiyet yazısı.

 

4. Vergi levhası fotokopisi. (2017 yılı onaylı olmalıdır.)

 

5. Şirket antetli kağıdı üzerine basılmış, kaşeli ve imzalı dilekçe aslı. (Dilekçe örneği aşağıdadır. İçindeki bütün boş bölümleri mutlaka bilgisayarda doldurunuz.)    

 

6. E-devlet’ten indirilen adli sicil kaydı.

 

7. E-devletten alınan tam vukuatlı (nüfus aile) içeren nüfus kayıt örneği.

 

8. E-devletten alınan barkodlu SGK hizmet dökümü, kişi firma sahibi ise E-devlet ‘ten indirilen 4B SGK hizmet dökümü; çalışan ise E-devlet’ten indirilen 4A SGK hizmet dökümü; emekli ise E-devlet’ten indirilen emeklilik belgesi.

 

9. Nüfus cüzdanı fotokopisi.

 

10. Pasaport sahibine ait bilgi formu doldurulmalıdır. (Örnek aşağıdadır.)

 

11. Davet eden firmanın faaliyet belgesi fotokopisi ve faaliyet belgesi üzerinde belirtilen kanuni temsilcisinin kimlik fotokopisi. (Örnek aşağıdadır.)

 


 

2. BÖLÜM

Belediye onaylı davetiye (fotokopi) temin edilmesi durumunda ticari Çin vizesi için istenilen evraklar

 

1. Pasaport: En az 6 aylık geçerlilik süresi ve iki boş sayfası olan pasaport aslı.

 

2. Fotoğraf: 2 adet arka fonu beyaz, önden çekilmiş, ve gözlüksüz biyometrik fotoğraf. 33mm X 48mm, kıyafet açık renk olmamalıdır. (Örnek aşağıdadır.)

 

3. Nüfus cüzdanı fotokopisi.

 

4. Belediye Barkodlu Davetiye (İstanbul'dan başvuru yapacak olan kişilerin davetiyeleri İstanbul Konsolosluğuna hitaben yazılmış olmalıdır. Embassy / Ankara'ya hitaben yazılan davetiyeler  İstanbul Konsolosluğu tarafından kabul edilmemektedir.) (Örnek aşağıdadır.)

 

5. Pasaport sahibine ait bilgi formu doldurulmalıdır. (Örnek aşağıdadır.)

 

 


 

3. BÖLÜM

Grup turistik Çin vizesi için istenilen evraklar

 

1. Pasaport: En az 6 aylık geçerlilik süresi ve iki boş sayfası olan pasaport aslı.

 

2. Fotoğraf: 2 adet arka fonu beyaz, önden çekilmiş, ve gözlüksüz biyometrik fotoğraf. 33mm X 48mm, kıyafet açık renk olmamalıdır. (Örnek aşağıdadır.)

 

3. Son 6 ayda içinde Ticaret Odası, Sanayi Odası, Esnaf Odası vs. odalardan alınan faaliyet belgesi aslı, şahıs firması ise vergi dairesinden alınan ıslak imzalı vergi mükellefiyet yazısı.

 

4. Vergi levhası fotokopisi. (2017 yılı onaylı olmalıdır.)

 

5. Şirket antetli kağıdı üzerine basılmış kaşe ile imzalı dilekçe aslı. İçindeki bütün boş bölümleri mutlaka bilgisayarda doldurunuz. (Dilekçe örneği aşağıdadır.)

 

6. E-devlet’ten indirilen adli sicil kaydı.

 

7. E-devletten alınan tam vukuatlı (nüfus aile) içeren nüfus kayıt örneği.

 

8. E-devletten alınan barkodlu SGK hizmet dökümü, kişi firma sahibi ise E-devlet ‘ten indirilen 4B SGK hizmet dökümü; çalışan ise E-devlet’ten indirilen 4A SGK hizmet dökümü; emekli ise E-devlet’ten indirilen emeklilik belgesi.

 

9. Nüfus cüzdanı fotokopisi.

 

10. Pasaport sahibine ait bilgi formu doldurulmalıdır. (Örnek aşağıdadır.)

 

 

 

► Diğer Çin vizeleri için gerekli evraklar hakkında bilgi almak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. İletişim bilgileri için lütfen buraya tıklayın.