Üye Ol
Üye Girişi
+902122666818
Hızlı İletişim
0212 266 68 18 0212 266 68 00 info@haisiatour.com

VİZE

REZERVASYON TALEP FORMU
UÇAK
VİZE
OTEL
Gidiş Tarihi
Dönüş Tarihi
Hava Yolu Tercihiniz
1. YOLCU BİLGİLERİ
Yolcu Sayısı:
Cinsiyetiniz:
Sınıf Seçimi:
İletişim Bilgilerinizi Giriniz
Gitmek İstediğiniz Ülke
Kişi Sayısı
Vize Türü
İletişim Bilgileri
Konaklamak İstediğiniz Otel İsmi
Giriş Tarihi
Çıkış Tarihi
Kategori
Tek Kişilik Oda Sayısı
:
Çift Kişilik Oda Sayısı
:
İlave Yatak Sayısı
:
İletişim Bilgileri
  • Rusya Konsolosluğu'ndan turistik vize almak için pasaport ve fotoğraf yeterlidir. Ayrıntılı bilgi için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. 
  • Aşağıdaki tüm bilgiler ticari vizeler için geçerlidir. Turistik vizeler için 0212 266 6818 numaralı telefondan bize ulaşmanızı rica ederiz.
  • Şirketimizin Rusya Başkonsolosluğu'na sizin adınıza başvuru yapma yetkisi vardır.
  • Rusya yeşil pasaport sahiplerine vize uygulamaktadır.

 


 

İşveren olarak Rusya ticari vize başvurusu;

 

1. Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Rusya Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe.

2. Ticari sicil gazetesi fotokopisi.

3. Vergi levhası fotokopisi.

4. İmza sirküleri fotokopisi.

5. Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.

6. Hesap cüzdan fotokopisi.

7. Gayrimenkul tapu fotokopisi.

8. Kredi kartları fotokopisi.

9. Otel ve uçak rezervasyonları.

10. Ticari seyahatleriniz için Rusya'daki firmadan davetiye. (Rusya'dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde, diğerininse Rusya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)

11. 2 adet fotoğraf. (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış.)

12. Pasaport. (Vize bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız.)

13. Seyahat süresini kapsayan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası. (Acentemiz kanalı ile yapılır.)

 


 

Bordrolu çalışan olarak Rusya ticari vize başvurusu;

 

1. Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Rusya konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.

2. Şirketin imza sirküleri.

3. Vergi levhasının fotokopisi.

4. Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.

5. Ticari sicil gazetesi fotokopisi.

6. Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi. (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi.)

7. 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi.

8. Son üç aylık bordro fotokopisi.

9. Şirketin hesap cüzdan fotokopisi.

10. Gayrimenkul tapu fotokopisi.

11. Kredi kartları fotokopisi.

12. Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları.

13. Ticari seyahatleriniz için Rusya'daki firmadan davetiye. (Rusya'dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde, diğerininse Rusya Konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)

14. 2 adet fotoğraf. (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış.)

15. Pasaport. (Vize bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız.)

16. Seyahat süresini kapsayan 30.000€ teminatlı seyahat sağlık sigortası. (Acentemiz kanalı ile yapılır)

 


 

Ev hanımı olarak Rusya vize başvurusu;

 

1. Rusya Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe.

2. Gayrimenkul tapu fotokopisi.

3. Hesap cüzdan fotokopisi.

4. Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.

5. 2 adet fotoğraf. (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış.)

6. Pasaport. (Vize bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız.)

7. Seyahat süresini kapsayan 30.000€ teminatlı seyahat sağlık sigortası. (Acentemiz kanalı ile yapılır.)

8. Eşinin geçerli veya eski Rusya vizesi varsa fotokopileri.

 


 

Öğrenci olarak Rusya vize başvurusu;

 

1. Rusya Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe.

2. Okuldan yeni alınmış öğrenci belgesi.

3. 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Rusya'ya seyahat edebilmesi için muvafakatname.

4. Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.

5. 2 adet fotoğraf. (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış.)

6. Pasaport. (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız.)

7. Seyahat süresini kapsayan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası. (Acentemiz kanalı ile yapılır.)

8. Anne veya babanın geçerli veya eski Rusya vizesi varsa fotokopileri.

 


 

Emekli olarak Rusya vize başvurusu;

 

1. Rusya Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe.

2. Emekli cüzdanı fotokopisi.

3. Sağlık karnesi fotokopisi.

4. Gayrimenkul tapu fotokopisi.

5. Banka cüzdan fotokopisi.

6. 2 adet fotoğraf. (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış.)

7. Pasaport. (Vize bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay süresi olan ve varsa eski pasaportlarınız.)

8. Seyahat süresini kapsayan seyahat sağlık sigortası. (Acentemiz kanalı ile yapılır.)

 


 

► Yukarıdaki tüm bilgiler ticari vizeler için geçerlidir. Turistik vizeler için 0212 266 6818 numaralı telefondan bize ulaşmanızı rica ederiz.